Traditionel Thai Massage

Thai Massage kan se tilbage på en lang historie, med oprindelse fra det nordlige Indien. Teknikken er hovedsageligt en kombination at Yoga stræk, stimulation af Meridian baner ved Akupressur punkter, Muskel Massage og Led manipulation. Dette er udført i et mildt og rytmisk bevægelses mønster, som giver en energiløftende, balancerende og dynamisk oplevelse i Krop og Sjæl.

Elementer i Ancient Thai Massage
Yogastræk - hjælper med at holde kroppen smidig og er derfor yderst effektiv som forebyggelse mod skader og opretholdelse af generel balance i kroppen.

Muskelmassage - giver øget blodtilførsel til musklerne, så myoser/affaldsstoffer lettere kan transporteres væk.

Ledrotation - bevæger kroppens led ud i stillinger, som ofte ikke bruges i dagligdagen. Dette er meget vigtigt for at opnå og opretholde fuld bevægelsesmekanik.

Akupressur - stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne og har positiv indflydelse på kredsløb, organer, immunforsvar m.m.

Rytmisk udførelse er et vigtig element i Ancient Thai Massage. Det får modtageren til at opleve sin krop som en helhed, og mange kommer ud fra en massage med følelsen af at have været på en drømmerejse i deres egen krop.

Massøren nyder godt af den store variation i bevægelserne, og bliver selv gennemarbejdet i hele kroppen.